postheadericon Andra fördelar

Möjligheten att spela bingo gratis, med chans att vinna riktiga pengar, är bara den en tillräckligt stor fördel med nätbingon. Men det finns ett flertal andra också. Skälet till att fler och fler föredrar att spela bingo online, samtidigt som sveriges bingohallar för en tynande tillvaro, är inte enbart att du har möjlighet att spela gratis. En del av dem handlar om ekonomi, men det finns även många andra saker som talar för nätbingon.

För det första är återbetalningsprocenten hos svenska bingohallar inte speciellt hög. Den ligger närmare 50 % eller så. Hos nätbingohallar ligger den betydligt högre, uppemot 90 % och mer. I korthet betyder det att du har större chans att vinna, och kan vinna mycket mer. Nätbingohallar är ju inte begränsade av svensk lagstiftning, utan kan ge dig, i princip, hur stora vinster som helst. Där förekommer exempelvis progressiva jackpottar, jackpottar som växer för varje gång ingen vinner. Dessa kan därför bli väldigt stora, och att vinna mycket pengar är ju definitivt ingenting som man säger nej till. Att spela bingo online är alltså mycket smartare sett från ett pengaperspektiv. Du kan vinna mer och oftare: så varför gå till en vanlig bingohall?

Men pengar är inte allt. I takt med att svenska bingohallar avfolkas, så försvinner ju också den sociala miljön, som är en så viktig del av bingon. Den frodas däremot på nätet. Alla nätbingohallar med självaktning har en chattfunktion, som används flitigt. Givetvis modereras den, så att bråkmakare hålls kort. Dessutom arrangeras där en mängd olika sidospel, med riktiga vinster. Du har alltså möjlighet att, samtidigt som du spelar bingo, chatta med dina medspelare, och delta i olika roliga sidospel. Nätbingo är idag definitivt en minst lika social företeelse som någonsin livebingon. Så vad finns det egentligen för skäl att inte prova på det?