postheadericon Olika bingobonusar

Du som vill börja spela bingo online bör känna till begreppet bingo bonus. En bingobonus innebär nämligen att du som spelare får en summa pengar att spela gratis bingo för. Det finns flera olika slags bingo bonusar och här förklarar vi skillnaden mellan dem.

 
Välkomstbonus
Den bonus som riktar sig till helt nya spelare kallas för välkomstbonus. Den bonusen kan man endast få en enda gång på ett bingorum. Däremot är det inget som hindrar att du får välkomstbonus på flera olika bingosajter. En välkomstbonus brukar vara på mellan 30 och 50 kronor, men då och då är det olika kampanjer där det är högre bonus under en period. Det som är unikt för välkomstbonusen är att du själv inte behöver sätta in några pengar för att få den. Det räcker med att du registrerar dig som ny medlem på bingosajten, något som tar bara några minuter. Bonuspengarna sätts in på ditt spelkonto direkt du registrerat dig och sedan kan du spela bingo. På så sätt kan du testa onlinebingo och till och med få chans att vinna pengar utan att satsa en enda krona av dina egna pengar. Du kan också prova på flera olika bingorum.
 
Insättningsbonus
Insättningsbonus ges till nya spelare som sätter in pengar på sitt spelkonto för första gången. Precis som när det gäller välkomstbonusen är insättningsbonus alltså en bonus man bara kan få en enda gång, vid den första insättningen som görs på det aktuella bingorummet. Däremot kan du få insättningsbonus på alla bingorum där du är medlem. En insättningsbonus är oftast procentuell, exempelvis 100 procent, så om du sätter in 100 kronor av dina egna pengar så har du totalt 200 kronor på ditt spelkonto.
 
Påfyllningsbonus
Den bonus som riktar sig till befintliga spelare brukar kallas påfyllningsbonus. Den får man inte varje gång man fyller på spelkontot utan då och då vid speciella kampanjer som bingosajten har. De flesta bingorum har regelbundet olika kampanjer, erbjudanden och specialbonus för sina spelare och det brukar löna sig att skriva upp sig för att få sajtens nyhetsbrev där det ofta flaggas för vad som komma skall.